ACTUALITAT: NOTÍCIES

La portaveu regional del Camp de Tarragona, Elisabeth Racionero i Gassull, ocupa la onzena posició de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions del 14 de febrer

Racionero; actualment, a més de ser la portaveu regional del Camp, també és regidora de Joventut i Esports a l'Ajuntament d'Almoster. Actualment, estudiant de Treball Social a la Universitat Rovira i Virgili. Dins d'Esquerra Republicana de Catalunya, forma part de la Permanent Comarcal del Baix Camp. També, va ser tresorera de l'ANC i actualment, també sòcia d'Òmnium Cultural. A més, presidenta de l'Associació de Jóvens d'Almoster.

Comparteix: Seguir llegint...

La nostra candidata, Elisabeth Racionero: "El 14 de febrer els joves ens hi juguem molt. Cal que l'independentisme d'esquerres guanyi i planti cara a l'extrema dreta i cal seguir lluitant contra les desigualtats que patim i que s'acabi el conflicte obert amb l'Estat".

Durant el café s'ha posat en valor el paper de les dones en la política tan municipal com nacional. La van acompanyar: la Raquel Sans (cap de llista d'ERC a la circumscripció de Tarragona), l'Irene Aragonès (núm. 3 a la llista d'ERC per Tarragona i Portaveu Federal d'ERC del Camp de Tarragona), l'Eva Ferran (núm.9 a la llista d'ERC per Tarragona i presidenta de la SL d'ERC de Reus), la Josepa Granell (núm.13 a la llista d'ERC per Tarragona) i la Montserrat Flores (Secretaria de Dones d'ERC del Camp de Tarragona). L'Elisabeth, que els pròxims comicis representarà el fil roig…

Comparteix: Seguir llegint...

Aquest 2020 s’han produït més de 𝟓𝟎𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐧𝐞𝐬 𝐝𝐞 𝐩𝐥𝐚̀𝐬𝐭𝐢𝐜, dels quals 𝐧𝐨𝐦𝐞́𝐬 𝐬𝐞’𝐧 𝐫𝐞𝐜𝐢𝐜𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝟗%.

Siguem responsables al consumir i eliminem els plàstics!   #ProuConsumisme  

Comparteix: Seguir llegint...

Més del 90% del productes que es comercialitzen incompleixen la legislació sobre etiquetatge.  

Aturem aquest atac al català; i apel·lem a la responsabilitat de totes i tots. Aquestes festes: #𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐄𝐧𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐚̀

Comparteix: Seguir llegint...

Més del 75% de les joguines que es venen, contribueixen a la perpetuació dels rols de gènere.

És important que les joguines que comprem als infants no els estigmatitzin i que no obliguin a cap persona a seguir un rol de gènere marcat per la societat.

Comparteix: Seguir llegint...

El primer dels blocs en què enfoquem la nostra campanya, és la precarietat laboral. Degut a aquest fet, molts dels joves dels Països Catalans pateixen abusos per part d'empreses que no respecten els drets humans i laborals dels treballadors.

Aquesta precarietat fa que al principat ens veiem amb dades com aquestes:   - 48% dels joves amb contracte temporal. - 43% dels joves que no estan emancipats, reben un sou que no els permet fer-ho. - 27% dels joves tenen contracte de mitja jornada malgrat fer més hores. - 89% dels joves aturats no reben la prestació d'atur.

Comparteix: Seguir llegint...

El Jovent Republicà del Camp de Tarragona llancem una campanya de conscienciació als consumidors del Camp de Tarragona en aquesta època de festes, moment en què un dels fenòmens sobre els quals es basa el capitalisme és més clar que mai: el consumisme.

Sota el lema "Que el capitalisme no et consumeixi" volem fer referència a tot aquell cost afegit que implica consumir, convidar a la reflexió sobre el preu real i les implicacions que comporten. Creiem que és necessari apel·lar a la responsabilitat dels consumidors abans que duguin a terme qualsevol compra.

Comparteix: Seguir llegint...

L'Assemblea Regional del Camp de Tarragona es fa telemàticaments amb totes les militants del Camp.

El 20 de novembre es va celebrar l'Assemblea Regional. Es va fer de manera telemàtica a causa de la situació actual de la Covid-19. L'Assemblea va tenir el següent ordre del dia: 1. Aprovació de l'ordre del dia. 2. Presentació nova Permanent Regional. 3. Actualització del Congrés Nacional. 4. Propostes de campanya. 5. 25 de Novembre 6. Campanya anti consum. 7. Actualitat política. - Persones refugiades - Eleccions Veneçuela 8. Altres.

Comparteix: Seguir llegint...

Hem escollit la nova Permanent Regional formada per l'Elisabeth Racionero, Annabel Jiménez, Adrià Allo, Eduard Molné i Josep Ramos.

Després de molts mesos amb Gestora Nacional, el 25 d'octubre vam escollir la nova Permanent Regional del Camp de Tarragona nova i liderada per:   - Elisabeth Racionero Gassull Portaveu 2000, Almoster   - Annabel Jiménez Martos Secretaria d’Organització 1998, Reus - Adrià Allo Ferré Secretaria de Finances 1997, Tarragona   - Eduard Molné Pulido Secretaria de Comunicació 2000, Montblanc   - Josep Ramos Ferré Secretaria d’Activisme i Campanyes 2000, Valls   PROGRAMA   1- Crear campanyes relacionades amb el nostre territori.  2- Reunions de la permanent regional cada 15 dies i assemblees regionals cada mes o en funció de l’actualitat política.…

Comparteix: Seguir llegint...

Treballem en tres Seccions Locals diferents: Reus, Tarragona i Valls.

Secció Local de Jovent Republicà Valls: Acull, actualment, militants de Valls, Montblanc i Solivella. Secció Local de Jovent Republicà Tarragona: Acull, actualment, militants, de Tarragona i Torredembarra. Secció Local de Jovent Republicà Reus: Acull, actualment, militants de Reus i Almoster.

Comparteix: Seguir llegint...