< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.03
2019
Dia de les Illes Balears. Una diada fallida per a un projecte esgotat.

Com cada primer de març, les Joventuts d'Esquerra Republicana de les Illes Balears i Pitiüses mostram la nostra disconformitat respecte de la celebració del Dia de les Illes Balears, una jornada sense calat social, reivindicativa d'un sentiment de balearitat inexistent entre la població.

El Jovent Republicà consideram esgotada la fase autonòmica i proposam la ruptura d'aquest marc uniformitzador i imposat, apostant per la progressiva descentralització dels poders executiu, legislatiu i judicial i l'obertura de processos constituents al si de cada una de les illes, que són l'autèntic subjecte polític i l'entitat més propera amb la ciutadania. 

És per això que el Jovent Republicà de les Illes avui no tenim res a celebrar. Seguirem reivindicant les diades de cada illa: el 17 de gener a Menorca, el 4 d'agost a Formentera, el 8 d'agost a Eivissa i el 31 de desembre a Mallorca.

Visquin Menorca, Formentera, Eivissa i Mallorca, lliures i sobiranes!  

Dia de les Illes Balears. Una diada fallida per a un projecte esgotat. Dia de les Illes Balears. Una diada fallida per a un projecte esgotat.

ARTICLES RELACIONATS