< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.12
2018
Diada de Mallorca 2018: resistència, lluita i llibertat!

La Diada de Mallorca ja s’acosta i el Jovent Republicà, una vegada més, fem una crida a la participació en els diferents actes que s’organitzen al voltant de la Diada, a la societat mallorquina en general, i en particular als joves d’arreu dels Països Catalans.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana, com cada any, participarem en la manifestació del 30 de desembre, organitzada per la Plataforma 31-D, enguany sota el lema Defensem Mallorca. Construïm República. La marxa començarà a les 18.00h al Passeig del Born de Palma i acabarà al Parc de Ses Estacions. Seguidament, assistirem al concert de la Diada organitzat pel Bloc d’Unitat Popular al mateix lloc on haurà finalitzat la marxa.
 
Enguany, a cinc mesos de les eleccions municipals, insulars, autonòmiques i europees, la Diada de Mallorca serà un termòmetre del moment polític del país. Conscients d’allò que està en joc, plantejam una Diada reivindicativa i antirepressiva. 
 
Per la sobirania popular, la democràcia i el progrés social i enfront de la intolerància, el racisme i l’apologia del feixisme que predica i practica l’extrema dreta política i mediàtica.
 
Per la Diada de Mallorca: resistència, lluita i llibertat!

Diada de Mallorca: resistència, lluita i llibertat! Diada de Mallorca: resistència, lluita i llibertat!

ARTICLES RELACIONATS