< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.02
2019
El Jovent Republicà escull a Pol Oliva i a Xènia Sanjuan com a candidats a les llistes d’Esquerra Republicana de Catalunya a les Corts Generals espanyoles

Escollim els representants del Jovent Republicà a les eleccións a les Corts Espanyoles del 28 d'abril.

Les regionals de Ponent i de l’Alt Pirineu de les Joventuts d’Esquerra Republicana s’han reunit a Lleida per escollir els seus representants a les eleccions a les Corts Espanyoles del dia 28 d’abril. El congrés ha escollit en Pol Oliva, de Talarn, Pallars Jussà, i la Xènia Sanjuan, de Lleida com a candidats representants del Jovent Republicà que quedaran integrats a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya.

 
Els dos candidats, els seus parlaments de presentació, han apostat fermament per treballar i posar en relleu totes les problemàtiques que té el jovent al nostre territori, però sobretot han apostat per forjar un front antifeixista, que plaqui les aspiracions de les tres dretes d’optar per la repressió que ja han afirmat que farien si aconsegueixen guanyar. Han destacat que 'no ens quedarem impassibles davant de les amenaces que venen i que respondrem conjuntament i organitzadament'.
 
Finalment, el secretari d’organització del Jovent Republicà de Ponent, Pol Baldomà, ha afirmat que l’organització ‘es posarà a treballar immediatament per preparar aquests comicis i poder fer, de la millor manera, d’altaveu de les necessitats i reivindicacions de totes les persones joves de la demarcació de Lleida’.

Imatge del Congrés Regional Imatge del Congrés Regional

ARTICLES RELACIONATS