< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.01
2023
El Jovent Republicà del Vallès Occidental participa en el Congrés Territorial d'ERC Vallès Occidental i Vallès Oriental, refermant el seu compromís social i ecologista.

Les Federacions comarcals d'Esquerra Republicana del Vallès Occidental i del Vallès Oriental han celebrat aquest dijous, al Centre Cultural de la Llagosta, el seu congrés territorial per debatre i votar les esmenes que la militància vallesana ha presentat a les ponències polítiques i estatutàries. Ponències que es debatran al 29è Congrés Nacional d'Esquerra Republicana, a Lleida, el pròxim 28 de gener.

La santcugatenca, Alba Gordó, i el cerdanyolenc, Dani Jovell, han sigut les persones representants del Jovent Republicà del Vallès Occidental que han participat en el Congrés Territorial d'enguany. Ambdós, han refermat "la necessitat d'enfortir els eixos vertebradors de les polítiques juvenils i d'esquerres".

Amb l'objectiu d'enriquir en la proposta i projecte republicà nacional, el jovent vallesà va centrar les seves esmenes, a les ponències presentades, en assumptes de tarannà social i ecologista.

Finalment, a càrrec del conseller de Territori, Juli Fernández, el Congrés Territorial va concloure amb unes declaracions que destacaven "la tasca republicana que ens caracteritza: el sentit de fer la vida de la gent una mica més fàcil".

Fotografia: Alba Gordó i Dani Jovell al Congrés Territorial d'Esquerra Republicana del Vallès Occidental i del Vallès Oriental Fotografia: Alba Gordó i Dani Jovell al Congrés Territorial d'Esquerra Republicana del Vallès Occidental i del Vallès Oriental

ARTICLES RELACIONATS