Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

05.10
2020
Comunicat de suport al poble armeni davant dels atacs imperialistes

El passat 27 de setembre es va produir una escalada entre Azerbaidjan i Armènia a la República d’Artsakh, a la regió del Nagorno-Karabakh. Forces armades azerbaidjanes van realitzar atacs armats contra població civil i contra la capital de la república, Stepanakert.
La intervenció, amb intencions clarament imperialistes, de potències com Turquia i Rússia no ha ajudat a destensar la situació a la regió. Paraules d’odi com les d’Erdogan dirigides cap a la població armènia demostren com existeix un rerefons ètnic que ve de lluny i que les intencions d’aquestes potències no són de pacificar la regió.

El Jovent Republicà volem mostrar absoluta solidaritat amb el poble d’Armènia i la població de la República d’Artsakh. Denunciem les ingerències exteriors que només fan que desestabilitzar la regió del Caucas i encoratgem a les dues parts involucrades a cessar les hostilitats i buscar una sortida al conflicte pacífica i democràtica que escolti a la voluntat del poble armeni i reconegui la plena sobirania de la República d’Artsakh.  

Cal trobar una sortida pacífica i democràtica al conflicte. Cal trobar una sortida pacífica i democràtica al conflicte.