Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

11.01
2014
El jovent independentista amb Euskal Herria

En només dos dies l’estat espanyol ha tornat a mostrar la seva cara més antidemocràtica, dictatorial i malintencionada a l’hora d’abordar el conflicte que pateix Euskal Herria, en un intent clar de dinamitar el procés de pau iniciat al País Basc des de fa ja uns quants anys.

L’Esquerra Abertzale, E.T.A. i recentment els presos i preses d’Euskal Herria han fet passos més que suficients per demostrar que aposten per vies estrictament polítiques , democràtiques i que treballaran per tal d’aconseguir viure en una societat plenament en pau. La última resposta de l’estat espanyol ha sigut la detenció dels advocats i les persones mediadores amb els i les preses basques, a més en un acte d’autèntic despropòsit el jutge Velasco ha prohibit la manifestació que hi havia convocada a Bilbao #tantaztanta.

El que probablement no podien imaginar és la magnitud de l’error que han comès, amb tots aquests actes de repressió l’únic que han aconseguit és unir més a la societat basca, farta de totes les traves que posa Espanya a la pau, així doncs les JERC celebrem que totes els forces abertzales convoquin una altra manifestació el dissabte a Bilbao. Com a jovent internacionalista ens solidaritzem amb totes els organitzacions que pateixen dia a dia la repressió i el control per part de les forces de l’estat i encoratgem al jovent basc i al de tot el món a reivindicar cada cop més fort els missatges pels drets humans, la fi de la dispersió, la pau, així com, la llibertat i la justícia per a totes les nacions oprimides del món! 

El jovent independentista amb Euskal Herria El jovent independentista amb Euskal Herria