Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

07.12
2018
El Jovent Republicà assistim a l’Assemblea Extraordinària d’EFAy

Una delegació de les Joventuts d’Esquerra Republicana ha assistit a l’Assemblea General Extraordinària de l’Aliança Lliure Europea de Joves (EFAy) a Venècia, al Veneto. Aquest esdeveniment s’ha centrat en donar a conèixer la lluita del Veneto i, sobretot, en marcar objectius polítics de cara a les properes eleccions europees.

A l’Assemblea hi ha hagut diverses formacions que han tractat qüestions tant pràctiques com teòriques i tant locals com europees. Entre d’altres, ens hem format sobre com combatre la gentrificació, sobre la lluita antifeixista, sobre comunicació política i sobre la lluita per l’autodeterminació del Veneto. Un dels ponents de les xerrades ha estat Oriol Amorós, secretari d’igualtat, migracions i ciutadania de la Generalitat.

La trobada també ha servit per fer una trobada de dones d’EFAy i per començar a redactar el manifest electoral, que aprovarem a la propera Assemblea General. Així mateix, també hem aprofitat per teixir noves aliances amb les organitzacions Scida de Sardenya i Antudo de Sicília.

Els jovent de les nacions sense estat d’Europa seguim determinats a lluitar per una Europa dels pobles que garanteixi els nostres drets i llibertats!

L'assemblea de l'EFAy ha reunit totes les organitzacions polítiques juvenils que treballen per una Europa dels pobles L'assemblea de l'EFAy ha reunit totes les organitzacions polítiques juvenils que treballen per una Europa dels pobles