Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

28.09
2018
El Jovent Republicà organitzada una jornada sobre estratègies antirepressives

Les Joventuts d’Esquerra Republicana organitzen una jornada de formació sobre estratègies antirepressives en el marc de la seva campanya actual, “Plantem Cara: lluita i llibertat”, que tindrà lloc dissabte 29 de setembre al Centre Cultural Bellvitge - Gornal.
 

Durant tot el dia, es compartiran experiències antirepressives, tant en l’àmbit català com a nivell internacional. Es parlarà sobre com avançar-se a la repressió amb representants del Sinn Féin d’Irlanda i de l’Associaciu Solidarità de Còrsega, sobre com reaccionar als grupuscles d’extrema dreta amb representants d’Alemanya i de Veneçuela i sobre com visibilitzar la repressió des de l’experiència al País Basc i al Rif.

Així mateix, també es compartiran experiències sobre com internacionalitzar el conflicte, on es connectarà online amb Meritxell Serret, l’actual delegada de la Generalitat davant la UE que està exiliada a Brussel·les. Alhora, també es comptarà amb la presència de dues entitats que treballen contra la repressió a Catalunya i amb dos diputats d’Esquerra Republicana.


Jornada sobre estratègies antirepressives Jornada sobre estratègies antirepressives