Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

07.09
2018
El Jovent Republicà participa a una xerrada organitzada per la Juventud Rebelde Colombia

Ahir vam participar a una xerrada organitzada per Juventud Rebelde Colombia, una organització política juvenil amb presència a gran part del territori colombià, que agrupa tant membres individuals com col·lectius associatius. Aquesta organització treballa per la justícia social i la promoció de la rebel·lia de jovent colombià mitjançant la implicació en la lluita política del país. Son ferms defensors del socialisme i de la pau a Colòmbia, i mantenen estretes relacions amb el recent partit Fuerza Alternativa Revolucionaria del Común (Farc).

Ahir vam tenir una xerrada amb ells, a la qual els vam exposar la situació política i social a Catalunya, per tal de teixir aliances de solidaritat internacional i promoció de la lluita contra la oligarquia i la dreta conservadora a tot arreu. A més vam poder comptar amb la presència d’un representant de l’assemblea bolivariana de Veneçuela, qui també ens va exposar la situació difícil que viu el seu país, el qual ha de fer front a ingerències imperialistes i l’estigmatització i la guerra de mitjans constant contra el seu país. Finalment, també vam entaular converses amb un grup d’autodefensa antifeixista colombià i vam intercanviar visions de la lluita contra l’auge del feixisme. Amb aquesta xerrada formalitzem la relació amb Juventud Rebelde de Colombia. Des d'una voluntat internacionalista, mostrem tota la nostra solidaritat cap al poble colombià i ens disposem a fer visible la seva lluita arreu. Seguim amb la voluntat de cooperar amb els pbles d'Amèrica Llatina, contínuament atacats per l'imperialisme yankee. No ens aturem. La solidaridad ante todo!

El Jovent Republicà participa a una xerrada organitzada per la Juventud Rebelde Colombia El Jovent Republicà participa a una xerrada organitzada per la Juventud Rebelde Colombia