Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

15.06
2018
El Jovent Republicà participem al Youth Agriculture and Local Economy

Els passats dies 8, 9 i 10 de juny Jovent Republicà vam participar a les jornades sobre el jovent en l’agricultura i l’economia local que organitzaven l’EFAy, l’EFA i l’Unió Democràtica Bretona a Lorient, Bretanya.

Aquestes jornades tenien com a propòsit la posada en comú de les diverses problemàtiques que hi ha al voltant del món agrícola europeu així com les diferents propostes i polítiques públiques que hi ha per solucionar-les. A més, van servir per veure com, tot i les diferències existents entre països a nivell agrícola, hi ha molts punts on la cooperació mútua pot ser beneficiosa.  

Finalment, cal destacar que jornades com aquestes permetran mostrar en els programes electorals de les eleccions europees de l’any vinent de l’EFAy una unitat d’acció respecte a com han de ser les polítiques europees en matèria d’agricultura, especialment des de l'òptica del jovent.

El Jovent Republicà participem al Youth Agriculture and Local Economy El Jovent Republicà participem al Youth Agriculture and Local Economy