Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

02.07
2020
Els Països Catalans amb Galiza i Euskal Herria!

Davant les eleccions basques i gallegues que se celebraran el proper 12 de juliol, el Jovent Republicà volem mostrar el nostre suport cap a l'independentisme basc i gallec. 

Considerem que el BNG i EH Bildu són les úniques dues candidatures transformadores i amb capacitat de crear una hegemonia alternativa per Galiza i per Euskadi. Els seus projectes aposten per un canvi de rumb a la vida política de cada país, lluitant contra la dreta, tant l’estatalista com la pròpia de cada territori, i que sobretot permeten construir nous ponts cap a una millora de vida dels bascos i gallecs. Són claus per assegurar que es garanteixin els drets socials, civils i polítics dels seus pobles.

BNG i EH Bildu són els únics partits d'aquests dos territoris que comparteixen amb nosaltres el projecte comú que treballa per assolir una república de drets a cadascuna de les nacions en qüestió. Concretament, repúbliques que deixin enrere la precarietat juvenil existent a l’Estat espanyol. Per nosaltres, és imprescindible sincronitzar els nostres processos d’alliberament nacional i social amb els seus, teixint així aliances que suposin un embat pel règim del 78.

Enviem tota la solidaritat i tota la força als companys i companyes de les joventuts d'EH Bildu i de Galiza Nova. Compteu amb tot el nostre suport durant la campanya i a posteriori per fer caure la el Partit Popular a Galiza i del PNV a Euskadi. I sobretot, per construir unes repúbliques que garanteixin tots els drets i llibertats al jovent basc i gallec. 
 

Saúde e liberdade
Osasuna eta askatasuna
Salut i llibertat!

Volem repúbliques de drets i llibertats pel jovent basc i gallec! Volem repúbliques de drets i llibertats pel jovent basc i gallec!