Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

16.04
2018
La European Free Alliance Youth, compromesa amb la llibertat dels presos polítics

Entre el 12 i 14 d’abril, el Jovent Republicà vam participar a l’Assemblea General de la European Free Alliance Youth (EFAy), celebrada a Landshut (Alemanya). Allà ens vam retrobar organitzacions juvenils de nacions minoritàries d’Europa per tal de marcar l’estratègia del proper any, a un any vista de les eleccions europees.

Entre d’altres, vam aprovar resolucions per la llibertat dels presos polítics catalans i per la llibertat dels joves d’Altsasu. Alhora, vam poder compartir la situació actual dels Països Catalans i de les Joventuts d’Esquerra Republicana amb la resta d’organitzacions, que ens van voler mostrar el seu suport des d’un primer moment.
 
Així mateix, també vam elegir el nou bureau d’EFAy i Max Zañartu, militant del Jovent Republicà, va ser reelegit President de la plataforma. Així doncs, amb una voluntat de mantenir el lligam entre les nacions minoritàries d’Europa i d’impulsar polítiques d’esquerres des d’un àmbit europeu, les Joventuts d’Esquerra Republicana vam fer una aposta per seguir presidint EFAy.

La European Free Alliance Youth, compromesa amb la llibertat dels presos polítics La European Free Alliance Youth, compromesa amb la llibertat dels presos polítics