Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

19.10
2012
Les JERC amb EH BILDU per la llibertat dels pobles

Donem suport a la coalició independentista basca perquè conjuga uns objectius que també són els nostres: la lluita per l’assoliment de la justícia social, l'alliberament nacional i la radicalitat democràtica

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) donem ple suport a la coalició independentista basca Euskal Herria Bildu. Aquesta coalició, nascuda de l'acord entre Eusko Alkartasuna (EA), Aralar, Alternatiba i l'esquerra abertzale segueix l'estel de les coalicions Bildu i Amaiur.

Les JERC reconeixem EH Bildu com a referent en la lluita per l’assoliment de la justícia social, l'alliberament nacional i la radicalitat democràtica, concretats en els seus principals compromisos, que també són nostres: la pau i la solució del conflicte polític, la justícia social, la democràcia participativa i directa, el respecte en vers els drets de les dones, la defensa de la llengua, així com l’impuls en les polítiques de joventut o la nova ciutadania.

Euskal Herria Bildu és l'opció del jovent de l'esquerra independentista als Països Catalans, perquè conjuga l’aspiració nacional d’esdevenir un estat lliure i reunificat, sense oblidar la justícia social i totes les problemàtiques que l'acompanyen, per ser l'opció més fresca i jove i perquè sempre han estat compromesos amb el seu poble, tant al carrer com a les institucions.

Per tot això, des de les JERC volem donar suport explícit a tots els candidats i candidates d'EH Bildu i a tota la seva militància i simpatitzants per encarar aquest final de campanya, però encara més, per assumir les responsabilitats que després d'aquest diumenge els pertocarà assumir. Amb tot, també demanem al jovent d'Euskal Herria i al conjunt de la seva societat que vagi a votar i ho faci per EH Bildu, perquè ara cal ser valents, i perquè com deia Arnaldo Otegi: “hem nascut per vèncer i vencerem”.

Des de les JERC tenim la certesa que el camí cap a la plenitud nacional i la justícia social als Països Catalans i a Euskal Herria s'apropa al seu final i desitgem poder-lo fer conjuntament en els propers mesos.

Gora Euskalherria askatuta ! Visca els Països Catalans!

Acte central de campanya d'EH Bildu Acte central de campanya d'EH Bildu Acte central de campanya d'EH Bildu Acte central de campanya d'EH Bildu