Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

23.03
2017
Les JERC assistim al Congrés del Sinn Féin Republican Youth

Les Joventuts d'Esquerra Republicana hem enviat una delegació al Congrés dels camarades del Sinn Féin Republican Youth a Derry, al nord d'Irlanda.

Al Congrés, els membres del SFRY han escollit quina serà la seva Executiva Nacional durant aquest proper any, i han debatut diverses mocions per marcar la línia política que seguiran durant aquesta legislatura. Entre d'altres lluites importants, han refermat la seva solidaritat amb el poble català. En el marc del congrés, les JERC hem tingut un paper actiu en el debat sobre internacionalisme i en el Panel Internacional. La Marta Rosique Saltor i el Josep Maria Tirapu han explicat el context polític actual als Països Catalans. Les JERC hem demanat cooperació tant en la lluita nacional com social dels PaÏsos Catalans i hem mostrat la nostra solidaritat amb la lluita per una república irlandesa unificada. Al març hi haurà eleccions al nord d'Irlanda i el Sinn Féin té l'oportunitat de guanyar les eleccions, demostrant el rebuig cap a la corrupció i el desig d'una República unificada.

El Sinn Féin Republican Youth és el jovent independentista irlandès, que lluita per aconseguir una Irlanda reunificada i socialista. Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya portem molts anys treballant amb ells, i ha estat un honor poder tornar participar activament en el seu congrés, després de tants anys de lluita conjunta . Des de les JERC, volem agrair als camarades del Sinn Féin la seva invitació, així com la gran acollida rebuda. Per acabar també volem felicitar a la nova Permanent, desitjar-los tots els encerts en la seva lluita, i encoratjar-los a seguir treballant per la reunificació irlandesa.

Thóicfaidh ar lá! Visca la terra!

Les JERC amb el Sinn Féin i Jerry Adams Les JERC amb el Sinn Féin i Jerry Adams