Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

11.12
2013
Les JERC commemorem la figura de Nelson Mandela

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya volem commemorar la figura de Nelson Mandela i homenatjar aquest gran lluitador, incansable persona i referent per a totes i tots nosaltres.

Mandela, o altrament conegut com a Madiba, és un dels símbols a nivell mundial, juntament amb Gandhi i Martin Luther King del pacifisme, de la lluita per les llibertats i dels drets humans. La seva aposta per la resolució de conflictes sense les armes, el perdó i diàleg amb els seus enemics van aconseguir grans resultats i un canvi en la societat.
Admirem Mandela i la seva constant lluita contra el racisme i l'apartheit, el seu treball per eradicar-lo va ser brillant i realment admirable, apropant així al seu poble a la llibertat.

Amb la seva lluita i esforç, Nelson Mandela, ens va mostrar que tot és impossible fins que es fa i que tota la ciutadania pot treballar per aconseguir una societat més justa i igualitària, així doncs, Mandela ens va mostrar que el món està a les nostres mans.

El jovent independentista ens emmirallem en Madiba, ell és tot un referent per nosaltres, la seva lluita és tot un camí a seguir i els seus passos ens guiaran cap a la llibertat. Treballarem dia a dia seguint les seves pautes, i intentarem portar el món cap a una societat més justa.

Descansa en Pau Madiba, sempre et portarem amb nosaltres i amb la nostra lluita!

Les JERC commemorem la figura de Nelson Mandela Les JERC commemorem la figura de Nelson Mandela