Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

31.01
2009
Les JERC comparteixen les polítiques de joventut del govern de Bolívia

La delegació de les JERC que es troba en territori bolivià dins d’un projecte de cooperació amb les joventuts del MAS-IPSP, s’ha reunit amb el cap de la unitat d’assumptes generacionals, Freddy Huaraz, màxim responsable de les polítiques de joventut del govern d’aquest país.

 

La trobada ha servit per posar en comú les polítiques que apliquen els governs bolivià i català en matèria de joventut. Unes polítiques que volen afrontar uns mateixos reptes, ja que ambdues poblacions juvenils comparteixen la manca de formació, el treball precari i l’accés a l’habitatge com a principals problemàtiques.

 

Ambdós governs es troben a les portes d’elaborar una llei de polítiques de joventut així com també el Pla Nacional de Joventut. L’organització independentista i el govern bolivià s’han compromès a intercanviar informació sobre aquests dos processos.

 

En matèria d’associacionisme, les dues parts han coincidit en assenyalar la importància d’impulsar la participació dels i les joves en la presa de decisions polítiques i d’enfortir la connexió de les entitats juvenils per a convertir-los en els interlocutors principals amb l’administració.