Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

14.03
2008
Les JERC conclouen el projecte de cooperació amb les Joventuts del MAS-IPSP de Bolívia.

Al llarg d’aquesta setmana, les Joventuts del MAS-IPSP de Bolívia han estat visitant els Països Catalans, com a conclusió de la primera part del projecte de Cooperació al desenvolupament que les JERC, han dut a terme amb les Joventuts del MAS-IPSP.

 

La intenció de la visita d’una delegació de les Joventuts del MAS-IPSP, era per donar coneixement, de primera mà de com està estructurat tot el funcionament de les JERC, i del Govern del Principat de Catalunya.

 

Durant la seva visita als Països Catalans s’han reunit amb diferents càrrecs del Govern del Principat de Catalunya, com són l’Eugeni Villalbí, Secretari de Joventut, amb Andreu Felip, Director de la ACCD. Per altre banda s'han reunit amb diferents entitats catalanes com Omnium Cultural, la Plataforma per la Llengua,  i la Plataforma pel Dret a Decidir, entre d'altres.

 

Per altre banda, els representants del MAS-IPSP de Bolívia, s’han reunit amb diferents dirigents d’Esquerra i de les JERC, entre ells, el Portaveu Nacional de les JERC, Gerard Coca, i el Secretari General d’Esquerra Joan Puigcercós.