Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

20.04
2013
Les JERC donem ple suport als membres de Segi detinguts avui a Donosti

Les Joventuts d'Esquerra Republicana enviem tot el nostre suport als membres de Segi detinguts avui a Donosti així com a tots els participants que han passat la nit al Boulevard de Sant Sebastian, a l'espai anomenat Aske Gunea (Espai de llibertat), reivindicant la injustícia que s'està duent a terme. Volem mostrar tota la nostra solidaritat amb el poble basc i amb la seva lluita cap a l'alliberament nacional d'Euskal Herria.

El jovent independentista dels Països Catalans denunciem la persecució per motius polítics que fa temps que pateixen diverses nacions oprimides com són Euskal Herria i els Països Catalans per part de l'Estat Espanyol. A la vegada, condemnem l'actuació policial violenta i desproporcionada per part de l'Ertzaintza i reivindiquem l'alliberament dels presos polítics.

Les JERC pensem que aquestes detencions per motius purament polítics són impermissibles, vulneren drets bàsics de tots els éssers humans, com la llibertat de pensament i d'expressió i són una mostra més de les injustícies comeses dia a dia per l'Estat Espanyol.

Alhora, les joventuts republicanes exigim que es respectin tots els moviments pacífics com el que ha tingut lloc per evitar aquesta detenció al País Basc. Defensem el procés de pau que han iniciat els nostres camarades per caminar cap a la llibertat i estem completament segurs que, algun dia proper, les dos nacions aconseguiran ser socialistes, lliures i totalment independents, ja que no podran fer res contra el jovent que lluita per la seva terra.

Països Catalans eta Euskal Herria, Independentzia eta Socialismoa!

Detinguts a l'acampada Detinguts a l'acampada Detinguts a l'acampada Detinguts a l'acampada