Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

30.03
2017
Les JERC donem suport a Lenin Moreno a les eleccions d’Equador

El proper 2 d’abril a Equador hi ha unes eleccions que seran trascendentals pel conjunt del país i, també, per les forces de canvi d’Amèrica Llatina. El presidenciable d’Alianza PAIS, Lenin Moreno, va guanyar la primera volta amb un 39.36% dels vots, i es va quedar a menys d’un punt d’obtenir la victòria i ara s’enfronta a la segona volta amb l’ultradretà Guillermo Lasso.

La Revolució Ciutadana de Rafael Correa, que tants bons resultats econòmics, socials i culturals ha tingut a l’Equador, ha de continuar governant per tal que el socialisme del segle XXI segueixi sent una realitat a Amèrica Llatina. La dreta rància i la burgesia equatoriana han estat fent una campanya mediàtica de desestabilització política i ara amb les eleccions s’ha accentuat.

Les JERC, com a joventut política internacionalista i socialista, donem tot el suport a Alianza PAIS i al seu presidenciable Lenin Moreno. Amb aquest comunicat aprofitem per agrair al president sortint, Rafael Correa, la seva lluita infatigable per la millora de les condicions de vida de les classes populars equatorianes i el seu resultat després de dues legislatures de Revolució Ciutadana. Exemples com el de Rafael Correa i esperem que també de Lenin Moreno serveixen per visualitzar al conjunt de la població que l’únic canvi social possible passa per trencar amb el liberalisme i aplicar polítiques de redistribució i nacionalització efectives.

Mucha suerte camarada!

Lenin Moreno Lenin Moreno