Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

19.10
2012
Les JERC en suport als companys de Galiza Nova i del Bloque Nacionalista Galego

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) volem expressar el nostre total suport a la candidatura del Bloque Nacionalista Galego (BNG) i al seu cap de llista Francisco Jorquera, en unes eleccions que poden ser clau per al futur del poble gallec.

Les JERC creiem que la candidatura del BNG segueix encarnant l’opció d’esquerres i nacionalista necessària per fer front al govern reaccionari d’Alberto Nuñez Feijoo. És l’alternativa a les retallades a les classes populars i el màxim garant contra l’onada recentralitzadora del govern espanyol orquestrada pel Partit Popular i que ha tingut en la llengua gallega i els seus símbols nacionals el seu màxim objectiu.

Aixi doncs, una vegada més, volem donar ànims a tots els i les militants tant de Galiza Nova com del BNG en la seva infatigable lluita contra el govern de Nuñez Feijóo i ens reafirmem en la nostra solidaritat pel poble gallec i el seu legítim dret a l'autodeterminació, així com en la seva lluita per la justícia social i la radicalitat democràtica, per tot això, a Galiza, el PP Nunca Máis!

Viva Galiza ceive ! Visca els Països Catalans.