Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

14.03
2013
Les JERC ens adherim al manifest 'Per una Colòmbia en Pau'

Les Joventuts d’Esquerra Republicana ens hem adherit aquesta setmana al manifest creat per la nova plataforma Colòmbia en Pau, que defensa el procés pacífic a Colòmbia i l'aturada de la lluita armada.

Fa temps que a Colòmbia es viu un conflicte important entre el govern colombià i les FARC, que es tradueix en una lluita armada que està durant més de seixanta anys. Ara, s'han iniciat diverses converses entre ambdues bandes per tal d'intentar aconseguir finalment portar la pau al país.

Colòmbia en Pau és un espai de trobada i de treball de colombians i colombianes, catalans i catalanes, i persones d'altres nacionalitats residents a Catalunya, així com de diverses organitzacions i entitats que coincideixen en donar suport a la sortida política i dialogada del conflicte i a la construcció d'una pau estable, justa i duradora a Colòmbia.

És una iniciativa col•lectiva que té l'objectiu d'organitzar accions per fer seguiment i aportacions al procés de negociació.

Les JERC des de fa temps que treballem conjuntament amb els companys del Polo Democràtico Alternativo de Colòmbia, i concretament amb el Polo Joven. Aquesta organització d'esquerres defensa viure en un país amb una democràcia més àmplia i amb igualtat d'oportunitats entre totes i tots els colombians i volen aconseguir-ho de manera pacífica. L'any 2006 una delegació de les JERC van participar un seguit de trobades amb el Polo Democràtico a Colòmbia desenvolupant un projecte de Cooperació.

Perquè nosaltres també defensem la pau i la llibertat de tots els pobles, us convidem a assistir aquest diumenge a la presentació d'aquesta nova plataforma.