Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

23.05
2016
Les JERC ens adherim al Pla B Europa

Les Joventuts d' Esquerra Republicana ens hem adherit al projecte Pla B Europa encapçalat per Yanis Varoufakis. Amb aquesta adhesió, lluny de la mediatització que el projecte va produir, el jovent independentista dels Països Catalans volem demostrar la nostra total determinació per construir un nou país en una nova Europa.

Per a les JERC, els objectius de la plataforma no són nous, i coincideixen amb les nostres reivindicacions: Bastir una Europa totalment democràtica, amb un estat del benestar que prioritzi les necessitats humanes abans que les necessitats del capital, respectant el dret a l'autodeterminació dels pobles tot permetent l'ampliació interna de la Unió Europea en cas de secessió. Ara, és necessari que les forces que estem per la creació d'una nova Unió coordinem una resposta conjunta. Cal superar el fals debat entre reforma i ruptura, i començar a construir una nova UE.

Certament, molts de nosaltres ja teníem un Pla B abans de la creació d'aquest projecte. Tanmateix, això no ha de ser un escull per superar les diferències i treballar en xarxa des de diverses plataformes i projectes, tant des de la societat civil com dels partits. Creiem que l'important és sumar des de la diversitat per tal de construir sempre en positiu.

Una altra Europa és possible i necessària.

imatge imatge