Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

01.04
2006
Les JERC participaran a les diferents activitats relacionades amb l’Aberri Eguna a Euskal Herria

Un cop més, les JERC mostraran la solidaritat internacional amb conflictes polítics del seu entorn i participaran a diferents activitats que organitza el jovent de l'esquerra independentista a Euskal Herria.

 Des d’aquest dijous, les JERC participaran a diferents activitats que es celebraran a la ciutat de Guernica, entre elles, la presentació del manifest “Civil & Political Rights for the Basque Youth” (http://basqueyouth.wordpress.com/) , signat per diverses organitzacions juvenils a nivell internacional com és Ógra Shinn Féin (Irlanda), Vasemmistonuoret (Finlàndia), Isca (Galiza), The Young Communist League of South Africa (Sud-àfrica), entre moltes altres.
 
El divendres 2 d’abril, la delegació de les JERC, encapçalada per Gerard Coca, Portaveu Nacional de les JERC, Marc Puig, Secretari de Relacions Internacionals i Cooperació, i Àlex Daudén, Portaveu de la Comissió de Política Internacional i Cooperació de les JERC, participaran al GazteHerria, que es celebrarà a la ciutat de Durango. Durant el GaztEHerria, els membres de les JERC participaran a diferents conferències i a l’acte polític del GazteHerria.
 El GaztEHerria, neix amb la voluntat de sumar tots els esforços d'una part de les organitzacions juvenils d'esquerres i independentistes d'Euskal Herria, i pretén ser la punta de llança dels nous processos polítics que s’estan generant a Euskal Herria.

El dissabte 3 d’abril, la delegació de les JERC participarà a diferents xerrades i conferències organitzades per Gazte Abertzaleak, com presentació del dia de l’Aberri Eguna, dia de la pàtria basca.

Finalment, el diumenge 4 d’abril, la delegació de les JERC participarà a la manifestació que es celebrarà entre Irun i Hendaia, per celebrar el dia de la Pàtria Basca.