Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

05.03
2006
LES JERC PARTICIPARÀN EL PROPER 6 DE MARÇ A LA CONCENTRACIÓ: “CONTRA LES EXECUCIONS EXTRAJUDICIALS I PELS ACORDS HUMANITARIS A COLÒMBIA”

El proper 6 de març es realitzarà a Barcelona una mobilització solidària amb el poble colombià, que pateix de manera molt dura un conflicte polític, social i armat de fa més de 40 anys. El govern colombià, amb plena complicitat amb grups terroristes d'extrema dreta, ha estat exterminant amb tota impunitat tota una generació de dirigents de moviments socials, de partits polítics democràtics i de sindicats.

En aquest sentit, les JERC s’han adherit al manifest promogut pels organitzadors de la concentració que es realitzarà el proper 6 de març a les 19h a la Plaça de la Catedral de Barcelona. Per aquests motius, des de les JERC, us animem a participar a la concentració d’aquest proper divendres 6 de Març

Des de l'any passat s'inicià una mobilització mundial per denunciar la impunitat i per reivindicar la memòria i evitar l'oblit dels milers de persones que han estat exterminades o desplaçades en un anomenat estat democràtic, simplement per pensar diferent. Una mobilització que pretén tenir el màxim de ressó internacional per tal d'avançar cap a la pau, la justícia i el lliure exercici dels drets civils i democràtics al país andí.