Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

07.03
2010
Les JERC participen a la concentració “Per la memòria i contra la impunitat a Colòmbia”

El passat dissabte, les JERC varen ser presents a la concentració convocada pel Movimiento Nacional de Victimas de Crimenes de Estado (MOVICE), per denunciar la greu situació que es viu a Colòmbia, i la impunitat legal amb la que actua l’actual Govern d’Uribe a Colòmbia.

Durant la concentració membres de les JERC varen desplegar una pancarta on es podia llegir: “Prou Impunitat, Uribe Terrorista” per tal de denunciar els greus atemptats als Drets Humans que pateix la ciutadania colombiana i que s’estan duent a terme amb total impunitat des del Govern d’Uribe.

Des de les JERC, volem denunciar  la  vulnerabilitat  dels Drets Humans que pateixen molts col·lectius de joves a Colòmbia, que defensen i difonen els seus punts de vista polítics, i que molts veuen com el Govern Colombià retalla i vulnera drets tant bàsics com la llibertat d’expressió, el dret a manifestar-se entre molts d’altres.

Per aquest motiu,  les JERC volem expressar el nostre rebuig a l’actual Govern de Colòmbia, al mateix temps que denunciem el terrorisme d’estat  que practica el Govern d’ Uribe contra els moviments socials i polítics de l’esquerra colombiana.