Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

02.02
2009
Les JERC participen a les Jornades"JOVENES POR EL CANVIO" a la ciutat de La Paz

Durant el passat dissabte, la delegació de les JERC a Bolivia ha participat en unes jornades formatives i d’intercanvi en el marc del projecte de cooperació amb les Joventuts del MAS-IPS. La inauguració de la jornada ha estat a càrrec del sindicalista Juan Marcos Virues, de la Confederación de Colonizadores de Bolivia.

 

Durant les jornades, s’ha fet un repàs històric de les fites assolides per les Joventuts del MAS-IPSP. Des de l’organització boliviana també s’han tractat el paper de la dona a la seva societat, la seva lluita per la igualtat de drets i llibertats així com les polítiques que s’impulsen des del MAS-IPSP en aquest àmbit. El sindicat d’estudiants Coordinación Universitaria Nacional ha explicat la importància del sindicalisme universitari per al procés de canvi que s’engega a Bolívia.

 

Per una altra banda, l’Àlex Daudén ha fet un repàs històric dels 75 anys de lluita de les JERC així com un breu repàs de la història dels Països Catalans. En Roger Civit ha estat l’encarregat d’explicar la situació dels moviments socials al nostre país i l’acció institucional de les JERC. Així també, s’han tractat temes d’estructura interna i territorial a càrrec d’en David Pujol. Finalment, l’Eduard Adrobau ha tractat la situació ambiental de la nostra nació i l’aposta estratègica de les JERC per la defensa del territori.