Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

28.01
2006
Les JERC participen activament al Fòrum Social Mundial 2009

 Des d’aquest passat dimarts, el Portaveu de les JERC, Gerard Coca, s’ha desplaçat a Belem (Brasil) per participar i representar les JERC al Fòrum Social Mundial, un espai de trobada mundial d'entitats, organitzacions i moviments socials que treballen per construir una alternativa al model neoliberal de globalització, sota el ja famós lema "d'un altre món és possible". El primer acte ha estat la ja tradicional marxa inaugural, que ha aplegat milers de manifestants d'arreu del món als carrers de Belem.

Durant la marxa s'ha pogut veure una estelada portada per el portaveu de les JERC , Gerard Coca, que estarà present tota la setmana al Fòrum. De fet l'estelada ha despertat la curiositat de molts joves que s'han interessat per coneixen el seu significat. Fins i tot una televisió brasilera ha entrevistat el portaveu, fet que ha aprofitat per explicar la lluita política dels Països Catalans per tal d'assolir la seva llibertat. La marxa ha finalitzat amb els parlaments de diversos representants indígenes de tot el continent, ja que en l'edició d'aquest any el paper del moviment indígena hi té un paper central i destacat.

Us convidem a seguir la crònica del FSM i de les activitats en que el jovent independentista de les JERC i participarà des d’aquest mateix web i des del bloc del Portaveu de les JERC, Gerard Coca. (http://gerardcoca.wordpress.com/)