Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

14.01
2010
Les JERC viatgen a Colòmbia per concloure el projecte de Cooperació amb la Coorporación Casa de la Juventud

Al llarg dels propers dies, una delegació de les JERC viatjarà a Colòmbia per tal de concloure el projecte de Cooperació al Desenvolupament que estan duent a terme amb la Coorporación Casa de la Juventud. Durant la seva estada, els membres de les JERC avaluaran els resultats del projecte realitzat al llarg del 2009. Aquest projecte busca la inclusió de les i els joves en els diferents processos de participació juvenil contemplats a la constitució del país, mitjançant un procés de formació política desenvolupat a sis regions de Colòmbia i una integració en una gran escola taller nacional, mitjançant la formació política, incentivant la participació de la dona en els esmentats espais, participació que entenem com el fruit de la capacitació i formació de la dona en igualtat de garanties.

En aquest sentit, des del passat mes d’abril, en que una delegació de les JERC també va visitar Colòmbia, l’acció del projecte s’ha centrat en la realització d’espais de formació de capacitats dels i les joves Colombianes a diferents parts del país, al mateix temps que s’han donat les eines perquè la Coorporación Casa de la Juventud pugui adaptar les seves estructures a l’ús de les noves tecnologies.

La Delegació de les JERC , formada per Laura Ribalaiga (JERC Rubí) Laia Grangé (JERC Sant Andreu) i Daniel Mallén (JERC Cerdanyola del Vallès), aprofitarà la seva estada a Colòmbia, per realitzar diferents contactes amb altres organitzacions socials, estudiantils i polítiques del país, per tal de crear vincles amb aquestes organitzacions, al mateix temps que donaran a conèixer el projecte de les JERC i el conflicte polític que viuen els Països Catalans entre el teixit social i polític de Colòmbia. Entre les diferents activitats programades, les JERC participaran de forma activa a l’Escola Nacional de Formació de les Joventuts Comunistes de Colòmbia (JUCO).