Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

15.04
2006
Les JERC viatgen a Colòmbia per establir vincles amb les organitzacions Colombianes i en defensa dels Drets Humans

Al llarg d’aquesta setmana les JERC estan participant en un seguit de trobades a  Colòmbia per tal d’ampliar els llaços d’amistat actuals amb el Polo Democràtico de Colòmbia. Durant l’estada de les JERC a Colòmbia, es trobaran amb diferents actors socials de l’esquerra colombiana per tal de conèixer la realitat del país i poder posar les bases de cara a futures col·laboracions amb el jovent colombià.

 En aquest sentit, la delegació de les JERC encapçalada per la Secretària de Coordinació Institucional, Gemma Lago, han signat aquest mati el protocol de relacions entre les JERC i la Casa de la Juventud, referent juvenil a Colòmbia, i que permet establir llaços de col·laboració entre les dues organitzacions en favor de la defensa de les llibertats i els drets humans dels respectius països. Nomes cal recordar les darreres violacions sistemàtiques per part del Govern d’Uribe contra el moviment estudiantil colombià, que contínuament pateix les represàlies polítiques i militars per part de les guerrilles paramilitars Colombianes.

Per altra banda, al llarg d’aquesta setmana , la representació de les JERC es reunirà amb diferents representants polítics i socials de l’esquerra colombiana, que servirà, a la vegada per internacionalitzar el conflicte polític que viuen els Països Catalans a l’Amèrica llatina.

Finalment, us recordem la campanya de les JERC per tal de denunciar en front del govern d’Uribe les sistemàtiques violacions que pateix el jovent colombià, i us animem a participar-hi.