Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

11.02
2011
Les JERC viatgen al Brasil per donar a conèixer el conflicte polític que viuen els Països Catalans

La delegació de les JERC, formada per la Gemma Lago i l'Anna Nebreda, es trobarà amb més de 15 entitats polítiques i socials del Brasil

Durant la propera setmana, una delegació de les JERC, conformada per la Gemma Lago, Secretaria de Coordinació Interna i Campanyes, i Anna Nebreda, militant de les JERC Sant Andreu (BCN) viatjaran al Brasil per reunir-se amb diferents organitzacions juvenils, socials i polítiques del país. La intenció d’aquest viatge es la de donar a conèixer el projecte de les JERC i la lluita política i social dels Països Catalans entre diferents col•lectius del Brasil.

Durant l’estada de la delegació de les JERC al Brasil es visitaran les ciutats de Santos, Brasília i Sao Paulo, on hi ha previstes més de 15 trobades amb diferents dirigents d’organitzacions polítiques i socials com són les Joventuts del Partido dos Trabalhadores, REJUMA (Xarxa de Joventut pel Medi Ambient), les Joventuts del Partit Verd de Brasil i les Joventuts del Partit Socialista Brasileny entre moltes altres.

Durant els propers dies, podreu seguir tota l’actualitat de la delegació de les JERC al Brasil a la web de la Sectorial de Política Internacional i Cooperació de les JERC.

http://www.jerc.cat/internacional