Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

03.04
2018
Les joventuts de Die Linke, SSWUngdom i BayernPartei exigeixen que no s’extraditi Puigdemont

Els companys i companyes de les joventuts de Die Linke, Linksjugend’ Solid, mostren el seu suport cap al moviment independentista davant l’empresonament del President Carles Puigdemont. Ens han fet arribar un comunicat i una imatge de suport, que posteriorment també han publicat a les xarxes de la plataforma Young European Left, que integra organitzacions juvenils d’esquerres d’Europa.

Per altra banda, les SSWUngdom, organització que representa la minoria danesa a Alemanya, i el Bayern Partei, el partit bavarès, també han volgut mostrar solidaritat cap al poble català amb dos comunicats.
 

Danke Begleiter!


Comunicat de LinksJugend:

Llibertat per Puigdemont!

El moviment independentista català ha d'afrontar un gran reacció negativa amb la detenció del president, Carles Puigdemont. Puigdemont és un pres polític. L'Estat espanyol vol resoldre el conflicte amb els independentistes de Catalunya -que lluiten principalment per la democràcia i l'emancipació- amb una repressió massiva. Alemanya no ha d'administrar Puigdemont a l'Estat espanyol i, per tant, no ha de donar suport a la seva política.

https://twitter.com/lijusolid/status/978618035929075713?s=21


Comunicat de SSWUngdom:

Puigdemont llibertat!

L'organització juvenil de SSW, SSW Ungdom, critica l'arrest i pendent extradició del President català, Carles Puigdemont. Christopher Andresen. Com ha dit el President de SSWU: "L'extradició no solucionarà el problema, només l’agreuja". El sud de Schleswig assenyala que en una democràcia, les actituds crítiques tenen la seva raó de ser: "Puigdemont defensa una Catalunya independent per mitjans pacífics. Actualment, la violència a Barcelona és provocada des de l'estat".

SSW-U exigeix l'alliberament de Puigdemont. Andresen: "Especialment a Schleswig-Holstein amb les seves quatre minories reconegudes, això seria un signe d'unió que també permeti disputes".

https://www.facebook.com/SSWUngdom/posts/1897984793568281

Comunicat de Bayern Partei:

El partit bavarès condemna l'arrest del polític català Carles Puidgemont per les forces policials alemanyes i demana el seu alliberament immediat. És senzillament impossible convertir-se aquí en alguacil d'interessos estrangers.

Tant per culpa dels supòsits "delictes" que acusen a Puidgemont i que no són més que l'exercici dels drets fonamentals. I a causa de la seva complexa història, també prohibeix la participació del Reich alemany en la Guerra Civil espanyola i els seus efectes a Catalunya.

Podrien haver pres exemple de Bèlgica, on Puigdemont s'havia quedat sense molèsties, però hi va haver una altra ordre a seguir.

https://www.presseportal.de/pm/127746/3900341


Comunicats en suport a la no extradició de Puigdemont Comunicats en suport a la no extradició de Puigdemont