Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

30.04
2018
Les Joventuts d’Esquerra Republicana participem a l’assemblea de les Joventuts de l’Esquerra Europea

El cap de setmana del 27 al 29 d’abril, el Jovent Republicà va tornar a participar a l’assemblea del Young European Left (YEL). Durant aquesta trobada dels partits joves d’esquerres de tota Europa es va elaborar un document programàtic que inclou la voluntat ferma del YEL d’apostar pel dret a l’autodeterminació arreu del món.

A part d’això, durant aquesta trobada també vam donar suport als presos polítics catalans i en vam demanar la llibertat, així com vam recolzar la campanya per l’avortament a la República d’Irlanda, “Repeal the 8th”.
                  
Aquesta nova trobada mostra la voluntat de les formacions d’esquerres d’Europa d’elaborar un discurs comú amb voluntat de defensar una Europa solidària, progressista i de les persones on tothom pugui defensar les seves idees sense acabar a la presó per demanar democràcia.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana participem a l’assemblea de les Joventuts de l’Esquerra Europea Les Joventuts d’Esquerra Republicana participem a l’assemblea de les Joventuts de l’Esquerra Europea