Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

28.11
2017
Les Joventuts d'Esquerra Republicana participem a s’Atòbiu 2017 a Sardenya

El passat 24, 25 i 26 de Novembre, una delegació de les Joventuts d'Esquerra Republicana va participar a s’Atòbiu 2017, la trobada anual de joves independentistes organitzada per l’associació juvenil Scida, a l’illa de Sarfenya. Durant els tres dies, la delegació republicana participà a diferents actes organitzats a la ciutat de Càller (Casteddu en sard) juntament amb la delegació de Sanca Veneta, també convidada a la trobada.

Durant els tres dies, el delegat de les JERC tingué l’ocasió d’explicar les darreres novetats sobre la campanya de repressió de l’estat espanyol, així com reflexionar sobre el procés d’organització del referèndum de l’1 d’Octubre i la posterior declaració d’independència.

Des de les JERC valorem molt positivament la trobada com a ocasió per estrènyer els vincles entre Sardenya i els Països Catalans, dues nacions del mediterrani oprimides per estats centralistes.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana participem a s’Atòbiu 2017 Les Joventuts d'Esquerra Republicana participem a s’Atòbiu 2017