Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

06.07
2017
Les Joventuts d'Esquerra Republicana participem al congrés de la Left Youth of Finland

Els passats 19, 20 i 21 de Maig , les Joventuts d’Esquerra Republicana vam assistir al congrés del Vasemmistonouret (Left youth of Finland). El Vasemmistonouret es l'organització política juvenil del Vasemmistoliitto (Left Alliance), que defensa el socialisme, la democràcia, el feminisme, l'ecologisme i l’internacionalisme. Formen part de l’anomenada Nordic Green Left Alliance (l’Esquerra Verda Nòrdica), juntament amb el SFU (Dinamarca) i l’ Unga Tjóðveldið (illes Fèroe), amb qui les Joventuts d'Esquerra Republicana mantenim també una magnífica relació. El congrés, celebrat a la ciutat de Kuopio, situada al Nord de Finlàndia, va servir per donar pas a la nova executiva del partit, formada per 17 persones. La “Presidència” (executiva nacional) està formada per Hanna-Marilla Zidan (Presidenta), Henrik Jaakkola (1er vicepresident) i Sini Savolainen (2na vicepresidenta). Aquest congres també va servir per decidir el nou rumb i estratègia a seguir fins 2019.

Durant el congrés, es va donar l’espai al jovent independentista per parlar de la situació actual als Països Catalans i les Joventuts d'Esquerra Republicana, seguida amb gran atenció i interès, amb la voluntat de solidaritzar-se amb les nostres lluites, i en especial amb el procés independentista a Catalunya.

Així doncs saludem la nova executiva i presidència del Vasemmistonouret, tot renovant els nostres lligams i confiança per seguir lluitant per una Europa, una Finlàndia i uns Països Catalans justos i democràtics.

Participem al congrés de la Left Youth of Finland Participem al congrés de la Left Youth of Finland