Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

25.02
2018
Les Joventuts d'Esquerra Republicana participem en la Scontri Internaziunali a Corsega.

Els dies 20, 21 i 22 de Febrer es va celebrar la trobada Scontri Internaziunali a la ciutat de Corti,a l'illa de Còrsega, organitzada pel Ghjuventù Independentista, on les Joventuts d'Esquerra Republicana vam poder assistir amb una delegació formada per 4 dels nostres militants. Durant els dies que durà la trobada la nostra delegació va poder participar en diferents xerrades, on també van participar delegacions del Sinn Fein, de l'Aitizna i del Scida.

Vam poder aprofitar els deis per explicar a tots els assistents la situació que vivim els diferents territoris dels Països Catalans i com afrontem els mesos vinents, així com explicar-los, en més profunditat, com va anar el referèndum de l'1 d'Octubre a Catalunya i tota la repressió que l'Estat Espanyol va aplicar contra el poble i els seus representants.

El jovent independentista fem una valoració molt positiva de la nostra participació en aquesta trobada, que ens ajuda a fer més fort els nostres vincles amb altres nacions oprimides, com la mateixa Còrsega, Euskal Herria o Sardenya, i, a més, ens dóna la possibilitat d'aprendre moltes coses d'aquestes organitzacions amigues.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana participem en la Scontri Internaziunali a Corsega. Les Joventuts d'Esquerra Republicana participem en la Scontri Internaziunali a Corsega.