Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

23.04
2018
Participem de la Trobada Internacional del Sinn Féin amb organitzacions europees d’esquerres

El cap de setmana del 20 al 22 d’abril, les Joventuts d’Esquerra Republicana vam assistir a la Trobada Internacional “Reigniting Radical Youth Politics”, organitzada per l’eurodiputat del Sinn Féin Matt Carthy.

En aquesta trobada, vam coincidir amb organitzacions juvenils d’esquerres com Galiza Nova, Junge Linke, Jeunes Comunistes, Bloco d’Esquerda, Neolaia Syriza i Ernai, entre d’altre. En aquest espai, vam poder compartir experiències d’organització del jovent i, concretament, els representants del Jovent Republicà vam explicar el rol que havíem tingut el jovent abans i després de l’1 d’octubre i els reptes que ens trobem actualment.
 
Alhora, també vam poder mostrar suport per la campanya “Repeal the 8th”, pel dret a l’avortament a Irlanda. Així mateix, també es van generar espais on, partint de les experiències de tots els assistents en cadascun dels seus països, vam plantejar campanyes per Irlanda, tant per la unitat del país com per reivindicacions socials com un treball digne per a tothom.

Participem de la Trobada Internacional del Sinn Féin amb organitzacions europees d’esquerres Participem de la Trobada Internacional del Sinn Féin amb organitzacions europees d’esquerres