Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

15.10
2017
Posicionament de les Joventuts d’Esquerra Republicana sobre les eleccions regionals a la República Bolivariana de Venezuela

Diumenge 15 d’octubre se celebraran eleccions regionals a la República Bolivariana de Venezuela, on s’escullen els governadors dels 23 estats que conformen el país. Aquests comicis es presenten complexos, amb una possible alta abstenció però alhora amb una polarització social molt forta.

En aquest sentit, les Joventuts d’Esquerra Republicana volem manifestar:

  • El nostre suport a la coalició Gran Polo Patriótico Simón Bolívar, on hi formen part el Partido Socialista Unido de Venezuela (PSUV), el Partit Comunista i altres forces de l’esquerra transformadora.

  • Reiterar el nostre suport al legítim govern del president Nicolás Maduro i a l’Asamblea Nacional Constituyente, que està fent passos per seguir amb la Revolució Bolivariana.

  • El rebuig a l’amenaça imperialista que diversos països segueixen fent, en forma d’embargament, bloqueig de comptes o trencament de tractes comercials. Aquesta intromissió imperialista no fa res més que augmentar la crisi econòmica que viu el país i no facilita el procés de diàleg i pau que s’està duent a terme.

  • La nostra solidaritat amb els companys i companyes de les joventuts del PSUV.


El jovent dels Països Catalans amb la Revolució Bolivariana!

 

República Bolivariana de Venezuela República Bolivariana de Venezuela