Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

25.11
2018
Una delegació del Jovent Republicà assisteix a la XV Assemblea Nacional de Galiza Nova

El Jovent Republicà vam assistir a la XV Assemblea Nacional de Galiza Nova coincidint amb el 30è aniversari de l’organització juvenil d’alliberament nacional gallega. Sota el lema “30 anos de loitas. Pasado, presente, futuro”, Galiza Nova es va aplegar a Santiago de Compostela per triar la línia estratègica a seguir i la nova direcció de l’organització.

El cap de setmana del 24 i 25 de novembre les Joventuts d’Esquerra Republicana vam ser presents a Santiago de Compostela. En la XVè Assemblea Nacional de Galiza Nova. El Jovent Republicà vam intervenir a la cloenda per felicitar-los pels necessaris 30 anys de lluita. Els vam agrair l’escalf en aquests mesos tan difícils, en què la repressió ens ha afectat a tots. En aquest sentit, vam mostrar la nostra solidaritat amb tots els encausats del Pazo de Meirás, en especial, a Alberte Fernández, que va ser escollit Secretario Xeneral de l’organització.

Durant l’estada, també vam intercanviar impressions amb membres de la CIG (Confederación Intersindical Galega), primera força sindical a Galiza. Un model de sindicalisme nacional i de classe referent per a nosaltres.

El Jovent Republicà vam enfortir les relacions amb Galiza Nova el passat cap de setmana. El Jovent Republicà vam enfortir les relacions amb Galiza Nova el passat cap de setmana.