Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

08.08
2018
Una delegació del Jovent Republicà participa dels actes del dia de la pàtria gallega

En el 50 aniversari de la celebració dels actes del 25 de juliol, Dia da Patria Galega, el Jovent Republicà hem estat presents en els actes organitzats a Santiago de Compostel·la pel BNG i Galiza Nova, les seves joventuts, que enguany celebren els seus 30 anys d’existència.

La tradicional manifestació i l’acte polític va comptar amb milers de persones que van omplir els carrers de Santiago i una nodrida representació internacional que va donar suport al projecte d’emancipació nacional i social del sobiranisme gallec. Així mateix, la nostra delegació va reunir-se amb la direcció de Galiza Nova amb qui vam establir sinèrgies de treball en àmbits vitals com el combat contra la repressió de l’Estat espanyol o el foment de la participació en l’àmbit sindical.

Finalment, també vam poder participar del dinar popular organitzat pel BNG i de la fira d’entitats i moviments socials al centre de Compostela, on també vam rebre l’escalf i la solidaritat amb el procés independentista català.

 

Una delegació del Jovent Republicà participa dels actes del dia de la pàtria gallega Una delegació del Jovent Republicà participa dels actes del dia de la pàtria gallega