Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE DONES

19.11
2016
Decidim, el tenim ben aprop #TrenquemElMasclisme

Tenir un fill és una decisió personal. Una decisió que ha de prendre qui l’ha de tenir, per tant, única i exclusivament la dona. I decidir no tenir-lo és tan lícit i moral com decidir tenir-lo. Però en la nostra societat aquesta idea no és encara predominant. Només cal recordar, per exemple, la reforma de la llei de l’avortament que volia dur a terme l’antic ministre de Justícia, Gallardón. O una altra dada derivada precisament d’aquesta idea negativa de l’avortament i de la manca d’ajudes i suports que hi ha: l’OMS calcula que, cada any, es produeixen uns 22 milions d’avortaments perillosos a tot el món que acaben provocant al voltant d’unes 45000 morts.

Davant de tot això, cal defensar no només el dret de les dones ha decidir lliurement com un dret bàsic sinó també que aquest dret essencial sigui exercit de forma segura, vigilant especialment entre els col·lectius de dones joves. 

Cap dona ha de veure posada en risc la seva salut ni qüestionada la seva llibertat i integritat pel fet de no voler tenir un fill: DECIDIM, el tenim ben a prop, #TrenquemElMasclisme! 

Decidim, el tenim ben aprop #TrenquemElMasclisme Decidim, el tenim ben aprop #TrenquemElMasclisme