Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE DONES

21.11
2016
Exposem-ho, el tenim ben a prop #TrenquemElMasclisme

El sexisme és una de les grans problemàtiques que impedeixen el lliure gaudi i la convivència de totes les persones, també en els espais d'oci. Una agressió sexista és una agressió física o no, exercida sobre una persona per motius de gènere o orientació sexual.

Així, alguns exemples d’aquestes conductes són comentaris ofensius i/o degradants, abusos verbals o qualsevol altre comportament hostil com insults, burles, comentaris despectius sobre la persona, floretes indesitjades, etc., que tenen per objectiu ridiculitzar a una persona o grup. També ho són formes no benvingudes de contacte físic, tocaments no desitjats que violentin o no agradin a la persona o grup que els pateix. És essencial recordar que cap agressió és tolerable ni justificable. Un abús de poder d’una persona cap a una altra no és un malentès.Cada persona té els seus límits i poden variar en funció de vivències personals. No s'han de qüestionar.

Per un model d'oci alternatiu que sigui un espai on totes i tots ens hi sentim còmodes EXPOSEM-HO, el tenim ben a prop, #TrenquemElMasclisme!

Exposem-ho, el tenim ben a prop #TrenquemElMasclisme Exposem-ho, el tenim ben a prop #TrenquemElMasclisme