Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE DONES

24.11
2016
Lluitem, el tenim ben a prop, #TrenquemElMasclisme!

La Llei 5/2008, de 24 d’abril, del Dret de les dones a eradicar la violència masclista defineix la violència masclista com “la violència que s’exerceix contra les dones com a manifestació de la discriminació i de la situació de desigualtat en el marc d’un sistema de relacions de poder dels homes sobre les dones i que, produïda per mitjans físics, econòmics o psicològics, incloses les amenaces, les intimidacions i les coaccions, tingui com a resultat un dany o un patiment físic, sexual o psicològic, tant si es produeix en l’àmbit públic com en el privat”.

Així la violència masclista i les situacions masclistes que encara perduren en la nostra societat són moltes i arreu. Intimidar una dona és violència masclista. I abusar-ne sexualment. I no deixar que la teva parella es posi una faldilla perquè creus que és massa curta. I controlar-li el mòbil. I fixar quins diners es pot gastar i quins no. I que les dones cobrin menys per fer la mateixa feina. I que paguin més per uns mateixos productes que diuen que són especialitzats. I que encara hi hagi nenes que estiguin en risc de patir una mutilació genital.

Conscienciem-nos, reivindiquem el dret de les dones a viure en una societat lliure de qualsevol tipus de violència masclista: LLUITEM, el tenim ben a prop, #TrenquemElMasclisme!

Lluitem, el tenim ben a prop, #TrenquemElMasclisme! Lluitem, el tenim ben a prop, #TrenquemElMasclisme!