Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE DONES

20.11
2016
Rebel•lem-nos, tenim ben a prop #TrenquemElMasclisme

Moltes vegades hi ha homes que creuen que si li tiren floretes a una dona quan se la creuen pel carrer es demostra que són molt més cavallerosos, atents i elegants. I que això és necessari i inevitable, ja que si la dona és bonica se li ha de dir i demostrar, de manera que ella també se sentirà més afalagada i, per tant, millor.

Però aquests comportaments no són més que una altra mostra de la societat masclista en la qual, desgraciadament, encara vivim i que situa les dones permanentment en un aparador perquè els homes les observin, les jutgin i, en definitiva, les consumeixin. I hem de tenir molt clar i explicar que aquesta costum de tirar floretes a les dones per a demostrar que un és més home i ho pot dir tot, no és només de les anteriors generacions sinó que és ben present entre els més joves i, amb les xarxes socials, pot adoptar noves formes.

Exigim que tota la societat actuï amb respecte i que cap dona, ni al carrer ni enlloc, se senti intimidada i utilitzada: REBEL·LEM-NOS, el tenim ben a prop, #TrenquemElMasclisme!

Rebel•lem-nos, tenim ben a prop #TrenquemElMasclisme Rebel•lem-nos, tenim ben a prop #TrenquemElMasclisme