Segueix-nos:
< Tornar enrere

EDUCACIÓ

25.09
2013
Diumenge sortim al carrer per una educació pública, de qualitat i en català

Ahir a la tarda, al Parlament de les Illes Balears i Pitiüses, el vot en solitari dels diputats del Partit Popular va validar el Decret de Tractament Integral de Llengües (TIL) fent cas omís al clam que al carrer s'oposa a aquest projecte que deixa de banda el català com a llengua vehicular de l'educació.

Des que el passat 16 de setembre els docents van dir prou i van iniciar l'exitosa vaga indefinida en contra del TIL i de les retallades en educació han anat en augment els suports que ha anat rebent l'Assemblea de Docents, els convocants de la vaga. Això no ha fet més que demostrar el que ha passat avui al Parlament: que el partit del president Bauzá es troba sol -i fins i tot té membres que se'n despengen- a l'hemicicle però també a fora com ha quedat clar amb les concentracions contràries a la seva política que s'han convocat a les portes del Parlament o a la Universitat de les Illes Balears (UIB) en la inauguració del curs acadèmic.

La pròxima parada de la mobilització -mentre segueix la vaga- és el proper diumenge en què hi ha convocades manifestacions unitàries per donar suport a l'aturada dels docents a les quatre illes que es preveuen multitudinàries.

Les JERC donem suport a la vaga i convoquem a la manifestació d'aquest diumenge per deixar clar, una vegada més, que estem en contra del TIL, de les retallades en educació i que, en definitiva, seguim lluitant per una educació pública de qualitat i en català arreu del país.   

Imatge de convocatòria a les manifestacions en suport a la vaga de docents Imatge de convocatòria a les manifestacions en suport a la vaga de docents Imatge de convocatòria a les manifestacions en suport a la vaga de docents Imatge de convocatòria a les manifestacions en suport a la vaga de docents