Segueix-nos:
< Tornar enrere

EDUCACIÓ

15.09
2013
Les JERC donem suport a la vaga de docents de les Illes Balears i Pitiüses

El curs escolar 2013-2014 que es va iniciar el passat divendres a les Illes Balears i Pitiüses comença remogut. Després de les decisions preses pel govern de José Ramón Bauzá al llarg d'aquest any els mestres han dit prou i han convocat una vaga indefinida que s'iniciarà el proper dilluns 16 de setembre.

Els objectius de la mobilització són, per una banda, relacionats amb la política de la Conselleria d'Educació com són la retirada del decret de Tractament Integral de Llengües (TIL), l'anomenat decret de trilinguisme, que sentencia la immersió lingüística en aquest racó del país, la retirada de la llei de símbols -que va néixer per impedir penjar els llaços en defensa del català a l'escola- o la retirada dels expedients sancionadors contra els directors que es van posicionar en contra del Decret i, per l'altra, en defensa d'una educació pública i de qualitat, com per exemple, la demanda de l'augment de beques de transport i menjador, la disminució de les ràtios i les substitucions immediates de les baixes.

Les JERC ens fem nostres aquestes reivindicacions i, és per això, que donem suport a la vaga indefinida i convoquem els estudiants a secundar-la.

A partir del 16, per una educació pública de qualitat i en català: buidem les aules!  

Imatge de suport a la vaga de docents de les Illes Balears i Pitiüses contra la llei TIL Imatge de suport a la vaga de docents de les Illes Balears i Pitiüses contra la llei TIL Imatge de suport a la vaga de docents de les Illes Balears i Pitiüses contra la llei TIL Imatge de suport a la vaga de docents de les Illes Balears i Pitiüses contra la llei TIL