Segueix-nos:
< Tornar enrere

EDUCACIÓ

18.04
2013
Les JERC ens sumem a la Setmana de Lluita per l’Educació Pública

Davant de la disminució de recursos que es destinen a un àmbit vital per al futur d'un país com és l'Educació i a les contrareformes que intenta tirar endavant el govern espanyol com el projecte de la LOMQE, les Joventuts d’Esquerra Republicana ens afegim i donem suport a la Setmana de Lluita per l'Educació Pública que va sorgir de la Trobada de Moviments i Plataformes de la Comunitat Educativa de Catalunya.

Cal mobilitzar-nos contra unes retallades que provoquen un deteriorament de la qualitat de l'ensenyament i contra mesures com la LOMQE, una llei retrògrada, antidemocràtica, sexista, anticatalana, privatitzadora i segregadora que va de ple en contra del model educatiu que defensem.

Les mobilitzacions, convocades pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) inclouen les tancades als centres del dia 25 d'abril, promogudes per la Plataforma Crida a les Illes Balears i Pitiüses, i la manifestació del 28 d'abril a Barcelona.

L'Escola pública la de totes i tots L'Escola pública la de totes i tots L'Escola pública la de totes i tots L'Escola pública la de totes i tots