Segueix-nos:
< Tornar enrere

EDUCACIÓ

17.10
2013
Les JERC lluitem per una educació pública!

El dia 24 buidem les aules per una educación pública, de qualitat, laica i en català

El passat 10 d'octubre el Congrés dels Diputats espanyol va aprovar la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), l'anomenada llei Wert, amb l'únic vot favorable del Partit Popular (PP). Aquella mateixa tarda es van convocar concentracions davant de les seus del PP d'arreu del país que van ser un èxit d'assistència i que van demostrar l'oposició de la comunitat educativa i de la ciutadania en general a un projecte que destrueix el model educatiu de consens vigent i el que sempre hem promogut des de les JERC: públic, de qualitat, en català, laic i no sexista.

La setmana entrant la comunitat educativa tornarà a fer un cop de força per respondre a l'atac del ministre espanyol Wert, oposar-se a les retallades que s'han repetit aquest inici de curs i, en definitiva, defensar, una vegada més, l'educació pública. A més a més, al nostre país tenim motius específics per tornar a deixar les aules buides i sortir al carrer, com per exemple, el Tractament Integral de Llengües (TIL) imposat pel govern balear amb Bauzá al capdavant.

Així doncs, les JERC donem suport a la vaga general educativa convocada el proper dijous 24 d'octubre per dir, de nou, no a la LOMQE i sí a l'educació pública.


Barcelona: 12h Plaça de la Universitat
Girona: 12h Plaça de la Constitució
Lleida: 18h Serveis territorials
Tarragona: 18h Plaça Imperial Tarraco
Tortosa: 18.30 Plaça de la Família
Castelló: 18.30 Plaça de Maria Cristina
València: 18.30 Plaça de Sant Agustí
Alacant: 18.30 IES Jorge Juan
Palma: 18h Passeig del Born
Maó: 18h Plaça Miranda
Eivissa: 18h Plaça de la Granada
Sant Francesc de Formentera: 18h Plaça de la Constitució