Segueix-nos:
< Tornar enrere

EDUCACIÓ

17.05
2013
Les JERC seguim lluitant contra la LOMQE

Les Joventuts d’Esquerra Republicana seguim lluitant contra la LOMQE i és que avui el Consell de Ministres espanyol ha aprovat l'avantprojecte de l'anomenada Llei Wert. Així, el govern espanyol continua fent passos per relegar la posició del català a les aules, eliminar la democràcia dels centres educatius, retornar la religió a l'educació, promoure la segregació social amb la subvenció de centres privats, devaluar la Formació Professional i convertir l'educació en una cursa d'obstacles en lloc d'un procés en què es valori l'evolució de l'alumne.

Les JERC ens oposem a aquesta projecte que va totalment en contra del nostre model educatiu públic, de qualitat, no sexista i en català i que no fa res més que perjudicar un àmbit com l'educació que és essencial per construir un nou país com el que desitgem. Per això, exigim al govern espanyol que retiri aquest avantprojecte que no té el suport de cap sector de la comunitat educativa, tal com s'ha demostrat els últims dies amb les multitudinàries mobilitzacions del 28 d'abril i del 9 de maig i les tancades de centres del 25 d'abril convocades per oposar-se a aquesta reforma.

L'Estat espanyol ens demostra, dia rere dia, que l'única solució per poder gaudir del model educatiu que desitgem és la independència del nostre país per tal d'evitar la invasió de competències que perpetra una vegada i una altra el govern espanyol i els seus constants intents d'imposar una educació retrògrada que ens trasllada quaranta anys enrere.