Segueix-nos:
< Tornar enrere

EDUCACIÓ

07.11
2013
Tornem a dir NO al TIL

Quan el passat 4 d'octubre els docents van decidir tornar a les aules ja van anunciar que no posaven fi a la vaga indefinida que mantenien des del 16 de setembre sinó que feien una treva ja que la lluita contra el Tractament Integral de Llengües (TIL), les retallades en educació i les sancions als directors menorquins continuaven sobre la taula.

És així com, un mes després i confirmant el que anunciaven en tornar a les aules, s'han convocat noves jornades de vaga pels propers 8 i 11 de novembre.

Atès que les negociacions amb el govern Bauzá no han fructificat, l'Assemblea de Docents ha optat per seguir amb la vaga, això sí, aquesta vegada, activar-la en dies assenyalats. En aquesta ocasió els dies són triats per la reunió de l'Assemblea de Batlles de Mallorca i l’inici de l’avaluació de l'aplicació del TIL.

Des de les JERC donem ple suport a la convocatòria de vaga i convoquem els estudiants a secundar-la per tal de defensar una educació pública, de qualitat, laica, no sexista i en català!

La lluita continua!  

Manifestació a Palma Manifestació a Palma Manifestació a Palma Manifestació a Palma